10 Aralık 2013 Salı

Stres kilo almaya neden olur ve sebepleri

Sadece kilo almaya yağlar sebep olmaz streste kilo almaya neden olan etkenler arasında yer alır. Bunun için kullanmanız gereken bir ürün olan pepper time hapı ile kısa süre içerisinde zayıflayın.
Sen sadece sağ yiyerek stres seviyenizi azaltmak, ve artan sağlık ve güzellik yararı olabilir. Hereâ bilmeniz gerekenler var!
Sağlıklı bir diyet ile mücadele stres
Stres günümüzde insanların karşılaştığı en büyük sorunlardan biridir. Stres temelde fiziksel bir tepki ve bir kişi savunmasız veya kuşatılmış hissettiği zaman başlar. Biz meşgul olsun ve vurguladığı gibi, biz aslında bizim stres düzeylerini artırmak ve diğer sorunlara neden olabilir kötü beslenme seçimler yapmak eğilimindedir. Çalışmalarda, gıda ve stres birbirine bağlı olduğunu göstermiştir. Diyet bizim fiziksel bakımı yanı sıra ruh sağlığı içinde önemli bir rol oynar. Stres belirtileri genellikle yorgunluk, baş ağrısı, sürekli sağlık sorunları, mide rahatsızlıkları ve baş dönmesi vardır. Uygun diyet ve dinlenme stres rahatladım almak için en iyi yollarından biridir.
1.. En iyi tavsiye rağmen, stres ihmal gıda altında insanların çoğu, bu yüzden en az 5 badem ve süt / lassi / protein içeceği veya yumurta ya ile güne başlayın. Ayrıca stres sırasında bir multivitamin çok mineral takviyesi başlayabilirsiniz.
2. Öğle atlamak çalışın ve yemek için zaman yoksa o zaman bir paket bisküvi tutun.
3. Ağır ve geç yemekleri kaçının. Bunun yerine akşam yemeği için düzenli Atta roti (buğday Çapati) arasında Channa, soya, buğday, ragi, maş bir karışımı ile sağlıklı bir Atta kullanın.Hafta sonları dinlenme ve hafif bir akşam yemeği almaya çalışın.
4. Çay ve gazlı içecekler çok fazla tüketmekten kaçınınız. Işlenmiş gıda yeme eğilimli insanlar için, başka hiçbir şey evde mevcut ise süt ile müsli sahip deneyin. Bu mısır gevreği, yulaf gevreği, pirinç gevreği, buğday gevreği eşit karışımı ile aynı evde yapılabilir.
İçerisinde yer alan bitkisel özler ile kısa sürede etkisini gösteren biber hapı ile kısa sürede zayıflamak mümkündür.
Burada koyunda stres tutmaya yardımcı olacak bazı yiyecek vardır.
1.Fiber â € "Yeşil, sarı ve turuncu sebzeler lif çok iyi bir kaynaktır. Havuç, kırmızı biber, domates gibi sebzeler stres tedavisi için diyet dahil edilmelidir. Lif açısından zengin yiyecekler kontrol mide bozukluğu olur olabilir ve koruyabilirsiniz Doğru bağırsak sistemi ..
2.Milk â € "Süt korur serotonin, triptofan bakımından zengindir. Serotonin. Mood stresin temel özelliklerinden biridir sallanır ve süt o kontrolünde yardımcı olur stres seviyesini kontrol etmek için yardımcı olan bir duygudurum sabitleyici.
3.Apricots â € "Kayısı doğal bir stres buster magnezyum bakımından zengindir. Aynı zamanda C vitamini için iyi bir kaynaktır ve lif bakımından zengindir. Bu gerildi kasları ve sinirleri rahatlatıcı yardımcı olur.
4.Fish â € "zayıf bir kalp ve balık yol açabilir stres çok fazla sağlıklı bir kalp için en iyi kaynaktır. Balık sağlıklı kalbini tutar ve aynı zamanda hafıza güçlendirici Omega yağ asidi içerirler. Stres Balık diyet biridir önemli gereksinimleri.
acı biber hapı içerisinde yer alan kilo verici doğal özler sayesinde çok etkilidir ve etkisini kısa süre içerisinde göstermektedir.
5.Sweet â € "Eğer stresli o zaman bazı tatlı tedavi içine şımartmak. Tatlı, beyinde stres dürtülerini kontrol etmede yardımcı olur. Bu stres düzeyini kontrol etmede yardımcı olur. Stres için tatlı bir diyet harikalar yaratıyor. Tatlı da bir iyi hissediyorum faktörü oluşturur hangi stresten kurtulmak için yardımcı olur.
6.Water â € "su Alkol yükler. Bu vücudunuzun sulu kalmak için yardımcı olur. Stres vücut ve su engeller kurutmak için eğilimindedir. Bir vurguladı kişi de asitlik sorunu gelişebilir. Su böylece tüm ekstra asidi dışarı yıkamak için yardımcı olur ve Sağlıklı sindirim sistemi tutun.

0 yorum:

Yorum Gönder