20 Mart 2012 Salı

Lida ile zayıflayan Ayfer Hanım

         Ayfer hanımla yaklaşık 4 ay önce tanımıştık bize ve hikayesi şöyle ; Ayfer hanım tüm diyet programlarını ve spor yöntemlerini uygulamış olmasına rağmen hiç bir şekilde kilo vermeyi başaramayan biriydi . Ne kadar kararlı olduğunu söylese de kilo vermenin mümkün olmadığını artık inancının yavaş yavaş kaybetmeye başladığı da her lafından fazlasıyla belli oluyordu .

       Ayfer hanım eskiden neşeli biri olduğu söylüyordu ama fazla kilolar ortaya çıkmaya başladığından beri üzerinde bir sinir , stres baskındı . Kendini eve kapattığı tüm sosyal aktiviteleri kestiğini söyledi. İnternet üzerinden araştırma yaparken sitemize rastlamıştı ve biraz araştırmalardan Lida zayıflama hapını bulmuştu ve bizi aramıştı . Kendisine bir çok konuda destek olduk ve kilo vermenin imkansız olmadığı bilgisini aşıladık.

   2 Ay irtibat içinde kalmıştık yavaş yavaş kilo verdiğini ve buna bağlı olarak psikolojik gerginliklerinde ortadan kalktığını söylüyordu. 2 Ay sonra iletişim koptu , Ayfer Hanım 4. ayda bize ulaştı ve kelimelerinden yüzündeki mutluluk anlaşılabilir seviyedeydi . Bize tam 28 kilo verdiğini söyledi ve defalarca teşekkür etti. Sizde bu şekilde zayıflama istiyorsanız Lida zayıflama hapı kullanın.

0 yorum:

Yorum Gönder