27 Haziran 2013 Perşembe

Yüz Zayıflatma Nedir?


Botulinum tedavi ile yüz zayıflama veya çene-line azalma Asya'da çok yaygın bir işlemdir ve Avustralya içinde giderek yaygınlaşmaktadır. Botulinum tedavi masseter olarak bilinen çiğneme kas hacmini azaltarak jawline ince aşağı için kullanılır. (Bu aynı zamanda diş, taşlama aksi 'bruksizm' olarak bilinen ve temporo-mandibular eklem disfonksiyonu acısını geliştirmek için azaltmak için yapılır). Botulinum tedavisi kas 'inceltme' veya çiğneme kas veya masseter atrofi neden hareket eder. Yüz zayıflama veya çene-line azalma ancak birçok insan mümkünse bir cerrahi yaklaşım önlemek için tercih cerrahi ile gerçekleştirilebilir. Zayıflama yüz çok daha yaygın Asya kökenli insanlar arasında nedeniyle yatkınlık Avrupa kökenli insanlara göre daha büyük bir masseter kas kütlesi nedeniyle daha kare ve iyi tanımlanmış jawline etmektir. Insanlar bu işlem durumu daha çok farkında olmak gibi yine zayıflama Yüz çapında popüler dünya haline geliyor. Yüz zayıflama daha kare şeklinde, ya da erkeksi tip yüz yapısının daha oval veya daha kadınsı yüz şekli yerine oluşturur. Oval yüz genellikle güzellik ve kadınlık bir özelliği olarak görülmektedir. Ayrıca insanlar hiçbir gerçek kilo kaybı olmasına rağmen daha ince görünmesi için eğilimindedir.
Işe ne kadar Zayıflama Yüz sürer?
Sadece genellikle iki hafta içinde görülür kas bir rahatlama, değil, oldukça uzun sürer eğilimindedir kas kütlesi bir atrofi veya inceltme neden olmaz, çünkü diğer kozmetik tedavileri Botulinum tedaviye göre farklı çalışır. Bazı insanlar masseter kas gevşeme nedeniyle iki hafta içinde bir iyileşme fark ancak bu aslında çok yaygın değildir. Kozmetik etkiler yüz zayıflama meydana başlamadan önce uzun sürebilir anlamına gelir hangi masseter kas zayıflığı veya atrofi ayarlar önce genellikle iki aydan altı hafta sürer. Bu cildin kollajen uyarımı benzer sabır alır kozmetik bir işlemdir.
Ne prosedür ile ilgili mi?
Botulinum tedavi ile tedavi nispeten acısız ve anlatıyor bir kez tamamlamak için birkaç dakika sürer. Bu çok rahat bir işlemdir, çünkü uyuşturucu krem ​​çok nadiren kullanılır. Bazen bir titreşimli alet tedavisi ile ilişkili herhangi bir rahatsızlığı en aza indirmek ve aynı zamanda buz de kullanılabilir.
Riskleri nelerdir?
Botulinum tedavi ile herhangi bir tedavi olduğu gibi, asimetri ve sarkık bir potansiyel riski vardır, ancak bu nadirdir. Ancak bu Yüz Zayıflama veya çene-line azaltma tedavisinde oldukça nadirdir gülümseme daralma riski de vardır. Tabii ki, morarma, derinin içindeki herhangi bir iğne ile bir olasılıktır ve bu alanda durumda ancak kolayca yönetilen yaklaşık% 25 içinde ortaya çıkabilir, ve genellikle küçüktür ve nispeten hızlı bir şekilde azalır.
Ne kadar yaklaşık mal olacak?
Kas kütlesi önemli ölçüde daha büyük olduğu için Botulinum toksini miktarı yaygın çatma veya kaz ayağı tedavisinde kullanılan çok daha yüksek olduğu ve bunun yerine, sadece kas rahatlatıcı, bir zayıflık veya atrofi için gerekli olduğu için, aynı zamanda farklı şekilde çalışmaktadır kas içinde. Bu nedenle doz, özellikle tedavinin başlaması ile, genellikle kozmetik tedavisinde kullanılan çok daha yüksektir. Genellikle Botulinum tedavi Botox ticari marka (diğer markalar Dysport veya Xeomin dahil) hatta 100 üniteye kadar 60 doz masseter kas atrofi oluşturmak için ilk olarak kullanılır. Bu doz genellikle yüz zayıflama kozmetik etkisi devam etmek ve sonuç korumak için daha sonraki bir tarihte azaltılabilir. Genellikle uzun süre Botulinum tedavisi kullanmak, o kadar uzun son eğilimindedir. İlginç Kafkasyalılar veya Avustralyalılar nedeniyle ince kas kütlesi için Asya çıkarma insanlara göre bir yüz zayıflama etkisi oluşturmak için daha az Botox ihtiyaç yok eğilimindedir. Genellikle Yüz Zayıflama için Botulinum tedavi maliyeti ancak, yaklaşık 800 $ 1000 $ başlar bir bütçe bazen ancak kendi kozmetik etkisi tekme uzun sürer 600 $ dilimindeki başlayabilirsiniz ve erken bir kontör gerekir. Yüksek botulinum tedavi dozu, artık etkisi son ve daha güçlü olma eğilimindedir.

0 yorum:

Yorum Gönder