27 Haziran 2013 Perşembe

Zayıf Kalın, Sağlıklı Kalın


Yeni Yıl kararları ve 2011 listesinde herhangi bir farklı olmak her zaman en rejimler gerek zayıflama. Hepimiz onu ince bacaklar ve tonda rakam gösteriş yılbaşı partisi azından kısa siyah elbiseli ince bayan kıskanıyorum. Pizza yaşayan ve güzel sarışın hala bizi ince sürprizler ve biz onun yerinde olmak olamazdı bize neden merak bırakır. Ne yazık ki, zor aslında o kişinin diyet birden dinine değiştirmek daha kolay olmasıdır. Yani burada istediğiniz-to-be-ince tüm bağımlıları orada bazı iyi bir haber. Zayıflama artık tüm ağız sulandıran gıda maddeleri ellerini tutmak ve çılgın diyetler gitmek için sormak cezalandıran şeytan. Aksine zayıflama tüm yemek ve iyi uyku ile ilgilidir. Bir rahatlama değil mi?
Burada, restoranlar, eğlence ve hala ince kalmak için nasıl bir kaç ipucu.
1. Deli diyet Durdur
Herkes bir nokta ya da yaşamlarının başka kaza diyetler gitmek eğilimindedir. Bu ince ve kayıp fazladan birkaç kilo memnun bırakır ama uzun süre bu şekilde kalmaz. Eğer diyet çökmesine zaman, açlık verdiği cevap ayarlamak için vücudunuzun tren. Vücudunuz daha az yiyecek almak için gidiyor izlenimi alır ve metabolizma oranını yavaşlatır. Hızlı kez ince ve normal bir diyet geri dönmek, yemek her şey çok daha yavaş bir oranda ele alınacaktır ve daha fazla yağ depolanır. Yani daha önce döken bu birkaç kilo sadece yükünü değil, aynı zamanda birkaç kilo yeni bir dizi taşımaları gerekir. Crash diyet de demir, B-12 vitamini, protein ve potasyum uyuşuk ve yorgun, zayıf bırakarak gibi çok önemli besin öğelerini bir kaybına yol açar.
2. Sık sık yiyin
Yeme sık yemek üç sabit kez bir gün yemek çok sağlıklı kabul edilir. Sık sık yemek zaman, altı öğün üzerinde 3 öğün yemek yer alan kalori aynı miktarda dağıtmak edebiliyoruz ve bu dolgun ve tok hissi mide bırakır. Bu yemek için cazip ve bu nedenle ince kalmak mümkün olmayacaktır. Iyi önceden snack-paketi planlayın. Onların öğle yemeği ve akşam yemeği saati arasında uzun boşlukları doldurmak zorunda ofis çalışanları her zaman bir meyve veya çok tahıllı sandviç saklamalısınız. Süper sebze salatası paketi, yulaf ezmesi, az yağlı süt, yoğurt, badem, düz tost bir kase, şekersiz meyve suları diğer sağlıklı atıştırma seçeneklerdir.

3. Iyi uyumak
Eğer yastık üzerine kapmak için fazladan bir saat olsun dahaki sefere, iki kez sanmıyorum, sadece bunun için gidin. Evet, zayıflama ve kilo kaybı birkaç yeni araştırmalar ve çalışmalar yeterli uyku daha iyi metabolizma yol göstermiştir ve ayrıca açlık acısı kontrol etmek için yardımcı olabilir. Uyku eksikliği da yorgun ve zayıf hissettiriyor glukoz intoleransı yol açabilir. Bunun için telafi etmek için, vücudunuzun enerjik kalmak için daha fazla yemek sizi kandırmak olacaktır. Bu yüzden iyi bir gece uykusu ile sadece bir gençleşmek ve aktif bir kişi uyanmak değil, ama aynı zamanda ince uyanmak istiyorum.

4. Egzersiz
Zayıflama her zaman egzersiz ile el-ele gider. Bu ince kalmak için spor salonu da ikinci bir ev yapmak zorunda değilsiniz. Bu yaşam tarzının bir parçası olacak şekilde egzersiz eğlenceli bir aktivite yapın. Araba unutmak, bakkal yürüyebilirsiniz. , Adımları atın asansör unutmayın. Ayrıca uygun olanı bağlı olarak yürüyüş, yüzme, bisiklet gibi aktiviteler meşgul olabilir.

5. Stressiz kalmak
Stres bugün hayatımızın doğal bir parçası ama biz kontrol altında tutabilirsiniz. Sakin ol, derin nefes alın ve sakin olun. En az yarım saat günlük, kendiniz için zaman bulmak ve zevk şeyler yok. Arkadaşlarınızla yetişmeye hatta en sevdiğim yemek pişirme, pencere alışveriş olsun. Zihin olumlu bir çerçeve daha ince ve daha mutlu kalıplama sihirli çalışabilir.Akıllı zayıflama ipuçları böylece takip etmek çok güzel ve kolay. Bu her zaman et ve ekstra peynir eksi istedim bu pizza için izin verir. Sen patates cipsi favori çanta terk ama sadece onları almak ya da günün geri kalanı ne yemek kontrol etmek için saklamak için yürümek emin olun zorunda değilsiniz. Sebze ve meyve, et, balık ve yumurta, bol su içmek yeterli miktarda yiyin, düzenli egzersiz ve iyi uyku. Hiçbir zaman kendinizi çok daha ince ve sağlıklı bulacaksınız.

0 yorum:

Yorum Gönder