7 Haziran 2012 Perşembe

Bölgesel İncelmede Lida Desteği


Lida zayıflama hapı sayesinde göbek basen ve bölgesel şikayetlerinizden kurtulacaksınız. Daha sıkı bir diyet yaparak kilo vereceğinizi düşünüyorsanız ciddi anlamda yanılıyorsunuz. Bu durumda yapmanız gereken sadece ve sadece lida haplarını güvenli şekilde denemektir. Formda kalmanıza yardımcı olacaktır. Formda kalmak ve daha Kesin olan ve doğru olan, çok fazla kürlenmiş ya da çok fazla ızgara işleminden geçmiş etlerin az ya da çok riski teşkil edebileceğidir. Bu yüzden özellikle kuzey Avrupa ülkelerinden başlayarak et ürünlerini az pişirme şeklinde bir akım başlamıştır. Ancak bu da çok akılcı   bir çözüm folat ve diğer vitaminler folat yetersizliği özellikle kadınlarda uterusun baş kısmı (yani rahim başı) neden olmaktadır.
Folat, ayrıca hücrenin sını yani genetik özelliğinden sorumlu nükleik asit ve şekerden yapılmış maddenin sağlamlığını sağlayarak, bu hücrenin obeziteye karşı dirençli olmasını da sağlamaktadır. Zira, maddenin ilk saldırıda bulunduğu hücre kısmıdır.  Madde bu hücre  genetik şifresini kendi genetik şifresine dönüştürerek hücreyi  hücresi haline getirir. Arasındaki bu olumsuz değişiklikle hücresi, aşırı düzeyde ve kontrolsüz olarak çoğalmaya başlar ki bu çoğalma tümörü oluşturacaktır.
Ancak başta folat olmak üzere bazı vitaminler hücrenin  kanserojen maddenin bozamayacağı derecede sağlamlaştırarak değişmesini önlemekte bu şekilde  koruyucu rol oynayabilmektedir. Diğer taraftan A, C ve B vitaminleri yani antioksidantlar bir de özellikle E vitamini bağışıklık hücrelerinin çevresini sararak onların kanser hücrelerine ve kanserojen maddelere karşı korunmasını sağlar. Ayrıca bu vitaminler bağışıklık hücrelerinin daha sağlıklı üremesi ve dolayısıyla daha sağlam yapı kazanmasını da sağlar.

0 yorum:

Yorum Gönder