7 Haziran 2012 Perşembe

Fazla Kilo Kalp ve Damar Hastalıklarına Yol Açıyor


Fazla kilo genç yaşlarda farkedilmesede ilerki yaşlarda kesinlikle belli başlı rahatsızlıklara yol açmaktadır. Yani kilo almamak için yapmamız gereken lida zayıflama hapını kullanmaktır. Lida zayıflama kapsülleri sayesinde istediğiniz formunuza kavuşacaksınız. Lida hapları ile kilo vermek gerçekten kolaydır. Daha hızlıda olması dikkat çekmiştir. Lida hapı ile kilo verenler ciddi anlamda huzurlu kilo veriyorlar. Amerikan diyetisyenler derneği”nin koordine ettiği sağlıklı okul mönüleri programları” yürütülmektedir. Bu program ile okul mönülerine sebzemeyve, kuru baklagiller, koyu yeşil yapraklı sebzeler, tam taneli ürünler ve yağsız sütyoğurt eklenmesi amerikalılar İçin Beslenme Kılavuzu?na uygun beslenme politikalarının uyarlanması yapılmaktadır. Zayıflamak için güvenle lida kullanın farkı görmelisiniz.
Ayrıca yaş gruplarına göre uygun porsiyonların oluşturulması, mönüdeki tuz ve yağ oranlarının düşürülmesi, yüksek yağ içeren ve besleyici değeri olmayan besinlerin mönülerden çıkarılması, enerji yoğunluğu yüksek içeceklerin yerine şekersiz ve besleyici değeri yüksek sağlıklı içeceklerin konulması ve keyif alarak yenecek maliyeti düşük, besleyici değeri yüksek beslenmenin oluşturulması sağlanmaktadır. Beslenmenin önemi lida kullanırken büyüktür. Yani lida zyaıflama hapı ile aç kalmanıza gerek yoktur.
Bu uygulamanın denetimi için de, “US Department of Agriculture” ile bir “beslenme eğitim takımı” oluşturulmuş ve bu şekilde, okul mönülerinin kontrolü ve sağlıklı beslenme eğitiminin devamlılığı sağlanmıştır. Diğer engeller sağlık profesyonelleri, şişmanlığın tedavisinde ve önlenmesinde kritik bir role sahiptirler.
Ancak, uygun tedavi girişimlerini etkileyen birçok engelden bahsedilmektedir. Bu engeller arasında en önemlisi, pediatrik şişmanlığın yönetimi için gerekli olan konsültasyon becerilerinin etkili olarak uygulanmasındaki sıkıntılardır. Bu becerilerin uygulanmasındaki en ciddi sıkıntı olarak, şişmanlık tedavisinde devletlerin sosyal güvence politikalarında yetersiz kalmaları veya tedavi kapsamına dahil etmemeleri gösterilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder