7 Haziran 2012 Perşembe

Kilo Vermede En Çok Kullanılan Yöntemler


Kilo artışında diğer en çok kullanılan ve zararlı maddelerin başında gene önceki ilgili kısımlardan hatırlanacağı üzere testosteron ve anabolik steroidler gelmektedir. Bu desteklerin yerine lida kapsül kullanılırsa kilo verme hızlanır. Anabolik steroidleri kara pazara gittiğinizde kolaylıkla bir takım vitamin ve mineral komplekslerinin içinde, özellikle de preparatın etiketindeki içindekiler başlığı altında görebilirsiniz. Androgenik steroid veya anobolik steroid adı altında geçen bu maddelerin kas kitlesini artırmasına karşılık, kullanımını takiben gene çok kısa zaman zarfında sinirlilik, suça teşvik, , kolesterol artışı, yüksek yoğunluklu lipoprotein miktarında düşme, depresyon, saldırganlık, gasp ve tecavüz gibi suç olgularında artışlar saptanmıştır. Bu sebeple bu takviyelerin lida ile kullanılmaları sakıncalıdır. Ayrıca karaciğer hastalıkları ile kanser en çok rastlanılan komplikasyonlarıdır.
Tekrar altını çizmek gerekirse, gerek büyüme hormonu ve gerekse de anabolik steroid’lerle androjenik steroidler, astarı yüzünden pahalı olan, kas artışı yaparken insanı ölüme kadar sürükleyebilen zararlı maddelerdir. Kilo bu şekilde alınmaz, alınırsa bu asla etik ve de sağlıklı bir kilo artışı değildir. Fakat sağlıklı kilo vermek için lida diyet kapsülü kullanılabilir. Adı geçen maddelerin son derece zararlı olduklarını dikkate alarak yukarıdaki maddelere ve aşağıda açıklayacağımız programa uymak ve lida kullanmak suretiyle kilo verimine gitmek hem sağlıklı, hem de güvenli olacaktır. Sağlıklı kilo verme için kullanılan lida ile gıda tüketimi bu durumda çok önemli bir yere sahip olmaktadır.
Genelde bir kural olarak, kaldırılan ağırlıkla tekrar arasında ters bir orantı vardır. Kaldırılan ağırlık artırıldıkça tekrar sayısı azalır. Bir insan 80 Kilo’yu iki kere kaldırırken, 50 kiloyu 8-9 gibi çok daha fazla tekrarda kaldıracaktır. “Güç- dayanıklılık durumu” işte bu ağırlığa gösterilen direnç ve dayanıklılık ile tekrar arasında ilişkiyi belirler. Bu egzersizler lida ile desteklendiği takdirde kilo verme daha hızlı gerçekleşir.

0 yorum:

Yorum Gönder