7 Haziran 2012 Perşembe

Hızlı Kilo Vermek için Muhteşem Öneri


Kilolarınızdan kurtulmak için yapmanız gereken öncelikle dengeli beslenmektir. Forma girmenize yardımcı Lida zayıflama kapsülleri sayesind ekısa sürede kilo vereceksiniz. Yapmanız gereken sadece düzenli beslenmek ve lida haplarını düzenli kullanmaktır. Lida hapları sayesinde istediğiniz kadar yemek yerken kısa sürede kilo vereceksiniz. Şişmanlıktan yakınıyorsanız ve daha sağlıklı olmak istiyorsanız mutlaka lida hapını denemelisniz. Lida kullananların daha sağlıklı olması ve Leaf ve ark.(1999), adlı araştırmacılar  mikromol kadar çok az epa ve dha miktarlarının deney farelerinde ca kanallarını aktive ederek kalp aritmilerini ve ventriküler fibrilasyonu tedavi edici etkide bulunduklarını bildirmiştir.
Lida hapı hakkında yukarıdaki bulguları doğrular nitelikte yapılan başka bir araştırmada ise omega -3 yani n-3 yağ asitleri ile zengin beslenmenin, kalp kasının düzensiz kalsiyum pompalamasına neden olan myokard prostaglandin 2′yi kontrol altına alarak aritmileri engellediği ve bu yolla ventriküler fibrilasyonu iyileştirici etkide bulunduğu bildirilmiştir.
Myokard prostaglandin 2 (pgı2) gibi myokard yani kalp kası tarafından salgılanan ve ventriküler fibrilasyona neden olan bir diğer toksik metabolit ise txa2 dir. Ancak gerek pgı2 ve gerekse de txa2 toksik metabolitleri omega yağ asitleri tarafından yıkımlanarak detoksifıye edilebiliyor yani toksik etkileri giderilebiliyor. Bu fonksiyonu ile de omega’lar son derece yararlı ve hayati fonksiyona sahip. Bu bulguların ışığı altında kalp sağlığını korumak adına omega’larla beslenmeye önem vermemiz gerektiğini vurgulamak zorundayız.
N-3 yağ asitlerinin kalp üzerindeki koruyucu etkilerinden bir önemlisi de tnf-alfa, interleukin-1 ve interleukin-2 adlı protein tabiatındaki sitokinlerin kalp kası tarafından sentezini baskılamalarıdır. Adı geçen bu sitokinlerin üretiminin baskılanması kalp sağlığı açısından son derece koruyucudur. Zira bu sitokinler kalp damarlarında iltihaplanmaya neden olur. Lida hapı hakkında merak ettiğiniz herşey yazı içerisinde anlatılmıştır. Düzenli lida hapı kullanımında inanılmaz etki sağlayacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder