7 Haziran 2012 Perşembe

Minareller ve Lida


Mineraller temel ve iz mineraller olmak üzere iki gruba ayrılırlar. Kalsiyumu takiben vücuttaki en yaygın bulunan ikinci mineraldir. Fakat kandaki konsantrasyonu kalsiyumunkinin yarısından azdır. Kemiklerde ve dişlerde kalsiyumla birleşmiş halde bulunur. Lida hapı, tuzlan hücre içi ve dışı sıvılarda asit baz dengesini sağlayan yani sıvıları nötrleyici rol oynayan önemli fonksiyona sahiptir. Lida ile birlikte et ve bağışıklık sistemi güçlenmesine yardım sağlayabilirsiniz.
Lida zayıflama hapı, vücudun genetik şifresini taşıyan, genetik karakterleri bir jenerasyondan bir sonraki jenerasyona ileten dna adlı madde ile proteinlerin üretilmesinden sorumlu RNA adlı maddenin birleşimine girer. Bu bakımdan genetik yapının korunması, genetik karakterlerin jenerasyonlar boyunca iletilmesi durumunda lida hapı, proteinlerin üretilmesi bu mineralin mevcudiyetine bağlıdır. Mitokondirlerde besinlerin oksijenle yanması sonucunda açığa çıkan ATP yani adenozin trifosfat içinde fosforu barındıran enerjinin kendisidir. Dolayısıyla enerjinin açığa çıkması, depolanması ve taşınmasında zorunlu yapısal minerali oluşturur. Besinlerden enerji açığa çıkmasını ayarlayan enzimlerin ve vitaminlerin yapısında yer alır.
Bu nedenle eksikliğinde vitamin ve enzimlerin fonksiyonları sağlıklı bir şekilde yerine getirilemez. Dolayısı ile vitamin ve enzimlerin yürüttüğü üreme, solunum ve bir çok önemli hayati reaksiyonun yürütülmesi sekteye uğrar. Lida zayıflama kapsülleri, vücudu oluşturan her bir hücrenin etrafını saran, onları diğer hücrelerden ayıran ayrıca hücreyi dış etkenlerden koruyan hücre zarı (membranı)’nın yapısı fosfolipidden oluşur. Yani fosfor ve yağdan. Dolayısı ile hücrelerin yapısına giren yapısal bir maddedir. Lida zayıflama hapının inanılmaz gerçekleri ve zayıflatıcı özelliği ile yukardaki bölümümüzde gereken bilgileri alacaksınız. Lida kullanıcıları yorumları hakkında da bilgiler alabilirsiniz. Sizlerde kullanarak farkı göreceksiniz. Ortalıkta şişmanların lida hapı sayesinde ortadan kalktığını söyleyebiliriz. Yani lida kullanan herkesin sağlıklı zayıflayacağına garanti ederiz.

0 yorum:

Yorum Gönder